Inspirationskatalog til eventarbejde

At udvikle og drive sportevents er et omfattende arbejde – et arbejde, som bestemt ikke er lettere lige nu, hvor det særligt er steder, hvor mange mennesker samles, der er ’udsatte’ i forhold til opstramninger og nedlunkning. Data og analyse kan, både i denne situation, men også under normale omstændigheder, være et stærkt værktøj i dette arbejde. Viden kan hjælpe eventorganisationen til at navigere og kvalificere de beslutninger, der skal træffes i forbindelse med organiseringen. Fx hvordan organiserer vi os bedst ift. målgruppens oplevelse af en (corona)-tryg event, hvordan prissætter vi billetter optimalt, hvordan organiserer vi bedst muligt vores frivillige – og hvilken værdi (kulturelt, socialt og økonomisk) afledes af eventet?
Epinions afdeling for turisme, kultur og oplevelser har, i samarbejde med Sport Event Denmark, lanceret et inspirationskatalog for analyser målrettet sportevents.

Arrangører er naturligvis velkomne til at kontakte Sport Event Denmarks medarbejdere for yderligere informationer om analyserne. 
Se kataloget her

Gå tilbage