Ny eventkonsulent i Sport Event Denmark

Sport Event Denmark har ansat Kim Mejnert Frydensbjerg som eventkonsulent i en tidsbegrænset stilling. Kim skal løse en række opgaver, mens seniorkonsulent Frederik Munk er udlånt til at planlægge og afvikle VM i Ishockey 2018 i København og Herning.

Kim tiltræder 1. september og kommer med en solid erfaring fra oplevelsesøkonomien som henholdsvis eventarrangør, fundraiser og iværksætter. Blandt andet har han været administrationschef for Langelandsfestivalen, projektleder i Dansk Håndbold Forbund, sponsorassistent i FC Nordsjælland og arkitekt samt med-initiativtager til triatlonstævnet Challenge Copenhagen.

Hen over de kommende uger vil der blive lagt en plan for, hvilke specialforbund og events, som Kim skal arbejde med i Sport Event Denmark. Det ligger dog allerede fast, at han bl.a. bliver tilkoblet VM i de olympiske bådklasser 2018 i Aarhus.

Gå tilbage