Stor tilfredshed med afvikling af EM i kvindehåndbold

Pressemeddelelse på vegne af Herning, Kolding og Sport Event Denmark.

Dagen derpå er der stor ros til DHF for afviklingen af EM i kvindehåndbold, som på trods corona-pandemien blev afviklet på flot og sikker måde.

Selvom det ikke blev til danske medaljer på hjemmebane ved det netop afviklede EM i kvindehåndbold, så er der stor ros og respekt til både spillerne, DHF og de frivillige.

”Kæmpe ros til DHF, de to værtsbyer Herning og Kolding og de mange uundværlige frivillige. En nærmest umulig opgave er løst så flot på så kort tid. Endda under omstændigheder hvor mange har måtte selv-isolere sig i op til 16 dage. Det fortjener den største respekt! Respekt er der også til Kulturministeriet for at give grønt lys til afviklingen. EM blev et lys i mørket, som vi alle havde brug for,” siger Lars Lundov, direktør i Sport Event Denmark, som sammen med værtsbyerne Herning og Kolding var partner på mesterskabet.

”Der skal lyde en stor tak til alle involverede omkring afviklingen af EM i kvindehåndbold i 2020. Det kræver en stor arbejdsindsats og en enorm fleksibilitet at afvikle så stor en begivenhed – især i denne mærkelige tid. Dansk Håndbold Forbund, spillere og alle de frivillige har med deres engagement og passion fået enderne til at mødes. Jyske Bank Boxen er en fantastisk hjemmebane for det danske landshold, og selv om det blev et anderledes EM, så er vi stolte over, at det lykkedes,” siger borgmester Lars Krarup fra Herning Kommune.

”Jeg er stolt over, at Kolding har været med til at arrangere dette EM, som kommer til at gå over i historien på grund af de særlige omstændigheder. Jeg er stolt over, at vi – og særligt de mange frivillige i KIF – med ultrakort varsel var med til at skabe de fysiske rammer for et så kompliceret arrangement, og at vores erhvervsliv med hotellerne i spidsen var i stand til at klare en lige så kompliceret indkvartering. Og så er jeg stolt over, at vi som medarrangør har været med til at skabe glæde og spænding i rigtigt mange hjem i en tid, hvor der ellers ikke er så meget at glæde sig over. Det er forhåbentlig ikke sidste gang, Kolding er vært for store internationale stævner af den her kaliber. Næste gang håber jeg bare, vi også kan byde velkommen til masser af fans og liv på tribunerne,” siger borgmester Jørn Pedersen, Kolding Kommune.