EM bowling flyttet til juni 2021

PRESSEMEDDELELSE på vegne af Løvvang Bowling Center, Aalborg Kommune og Sport Event Denmark.


Løvvang Bowling Center kan i samarbejde med Aalborg Kommune, Sport Event Denmark samt European Tenpin Bowling Federation meddele, at EM i bowling for damer, som skulle have været afviklet ultimo januar 2021, endnu engang er blevet udsat. Den nye dato for mesterskabet er fra den 2. juni 2021 – 13. juni 2021.


Direktør for Løvvang Bowling Center, Mikael Brændeskov, udtaler følgende: ”Vi har endnu engang set os nødsaget til at flytte EM grundet den desværre negative udvikling i Europa. Vores højeste prioritet er en sportslig afvikling af mesterskabet, hvilket havde været vanskeligt med en termin i januar. En særlig tak til vores samarbejdspartnere, som har været meget fleksible med at få tingene til at lykkes”.


Alle deltagere, samarbejdspartnere og frivillige i forbindelse med afviklingen af mesterskabet er informeret om ændringen.