EM I BOWLING FOR DAMER UDSKYDES TIL 2021

PRESSEMEDDELELSE På vegne af Løvvang Bowling Center, Aalborg Kommune og Sport Event Denmark


Løvvang Bowling Center kan i samarbejde med Aalborg Kommune, Sport Event Denmark samt European Tenpin Bowling Federation meddele, at EM i bowling for damer, som skulle have været afviklet primo juni 2020, er blevet udsat. Den nye dato for mesterskabet er fra den 26. januar 2021 – 7. februar 2021.
Direktør for Løvvang Bowling Center, Mikael Brændeskov, udtaler følgende: ”Vi er meget tilfredse med udsættelsen, som er en naturligvis konsekvens af den situation, vores verden står i. En særlig tak til vores samarbejdspartnere, som har været meget fleksible med at få tingene til at lykkes”.
Alle deltagere, samarbejdspartnere og frivillige i forbindelse med afviklingen af mesterskabet er informeret om ændringen.