Ny bestyrelsesformand for Sport Event Denmark pr 1.1 2019

Borgmester H.C. Østerby (A), borgmester Holstebro Kommune, er af Kulturministeren blevet udpeget som ny bestyrelsesformand for Sport Event Denmark med virkning pr. 1. januar 2019.

Kulturminister Mette Bock (LA) har med virkning fra den 1. januar 2019 udpeget en ny formand samt ét nyt medlem til bestyrelsen for Sport Event Denmark. Endvidere er ét medlem blevet genudpeget.

Den nye bestyrelsesformand bliver H.C. Østerby (A), borgmester Holstebro Kommune. H.C. Østerby har mangeårig politisk erfaring, herunder borgmesterposten siden 2010, men også et solidt kendskab til idrætten og store sportsevents qua fire år som bestyrelsesmedlem i Sport Event Denmark og med dybe rødder i foreningslivet, samt som aktiv håndboldspiller og træner på divisionsholdet i Holstebro og Tvis.

”Jeg glæder mig meget til min nye rolle som formand for bestyrelsen for Sport Event Denmark. Sport Event Denmark som organisation og Danmark som sportsevent-nation har opnået bemærkelsesværdige resultater siden etableringen for 11 år siden. Danmark er i dag en af verdens førende nationer på området, og jeg glæder mig til at fortsætte det fornemme arbejde, som Lars Krarup har stået i spidsen for,” siger H.C. Østerby – bestyrelsesformand pr. 1.1.2019.

H.C. Østerby afløser Lars Krarup (V), borgmester Herning Kommune, hvis mandat i henhold til vedtægterne ikke kunne forlænges.

Herudover har Kulturministeren udpeget Benedikte Kiær (C), borgmester Helsingør Kommune, samt genudpeget – efter indstilling af Danmarks Idrætsforbund – Dorte Vibjerg, direktør i Sparta Atletik og Motion.

Sport Event Denmarks bestyrelse består pr. 1. januar 2019 herefter af:

• Bestyrelsesformand H.C. Østerby, borgmester Holstebro Kommune
• Benedikte Kiær, borgmester Helsingør Kommune
• Elisabeth Milton, VP Sales & Distribution Air Italy
• Jan Olsen, adm. direktør VisitDenmark
• Torben Frølich, kommunaldirektør Gentofte Kommune
• Dorte Vibjerg, direktør Sparta Atletik og Motion.