VM herrehåndbold 2019 nu med spillesteder

På pressemøde onsdag 28. juni 2017 blev spillestederne til verdensmesterskabet i herrehåndbold 2019 offentliggjort.
Jyske Bank Boxen i Herning står atter kampklar, og Danmarks nye Royal Arena i København byder også velkommen til de mange håndboldfans.

Til dette VM deler Danmark og Tyskland værtskabet i et godt samarbejde mellem de to nationers håndboldforbund og Sport Event Denmark. De to nationer lægger derfor begge gulv til VM-kampene.

Jan Kampman, formand for den danske organisationskomite for VM i herrehåndbold 2019, glæder sig over samarbejdet med Tyskland:
”Danmark og Tyskland er to store håndboldnationer med stor erfaring. Vi vil sammen med det tyske håndboldforbund arbejde hårdt for, at denne erfaring kommer alle fans og spillere til gode, og jeg ser frem til at byde alle velkommen til den store VM-fest.”

Sport Event Denmark glæder sig også over samarbejdet og ser frem til det store mesterskab:
”Danmark og Tyskland er værter for VM i herrehåndbold i 2019. Det bliver et stærkt team. Og der bliver håndboldfest i både Danmark og Tyskland. Danmark har nu multiarenaer i både den østlige og vestlige del af landet. Det giver nye muligheder i forhold til at afvikle og byde på store internationale mesterskaber som eksempelvis dette VM i herrehåndbold i 2019 og VM i ishockey i 2018,” siger Lars Lundov, direktør i Sport Event Denmark.

Spillestederne bliver som følger:
Danmark
Jyske Bank Boxen, Herning
Royal Arena, København
Tyskland
Mercedes-Benz Arena, Berlin
Olympiahalle, München
LANXESS Arena, Köln
Barclaycard Arena, Hamborg