Sport Event Denmark repræsenteret i flere tænketanke

Sport Event Denmark sidder med til bords i både Turismens Vækstråd og i Idrættens Innovationlab, hvor direktør Lars Lundov repræsenterer organisationen.
Sport Event Denmark er således med i styregruppen for Idrættens Innovationslab. Idrættens Innovationslab er etableret i regi af Dansk Idrætsforbund (DIF). Projektets målgruppe er iværksættere, små- og mellemstore virksomheder, specialforbund og andre idrætsorganisationer i DIF-idrætten. Idrættens Innovationlab skal fungere som en platform og et miljø, hvor virksomheder med interesse for sport og idræt kan udvikle forretningsidéer, nye samarbejdsformer og præstere og teste produkter og services i samproduktion med idrættens aktører. Her har Sport Event Denmark erfaring fra et mangeårigt arbejde med at tiltrække og afvikle store internationale sportevents.
Senest er Lars Lundov blevet også inviteret til at sidde i Turismens Vækstråd, som er en tænketank for turismeerhvervet i Danmark. Her sidder en række markante aktører på tværs af værdikæden for dansk turisme med en målsætning om at skabe de bedste betingelser for turisme i Danmark. Én af Sport Event Denmarks fokusområder er den internationale turismeomsætning, som genereres af de mange mesterskaber, der afvikles i Danmark, og erfaringerne herfra vil blive delt med de øvrige i Turismens Vækstråd.