CPH Half løb med eftertragtet international pris

CPH Half Marathon løb mandag aften med en fornem pris for bedste motionsevent 2016 foran blandt andre VM Halvmaraton i Wales.
“WTM Global Sport Tourism Mass Participation Event of the Year Award! Ja det kan godt være at man måske snubler lidt over den lange titel! Men det betyder faktisk, at CPH Half netop er løbet med en fornem, international pris for verdens bedste motionsarrangement. Sammen med Sparta og vores partnere Sport Event Denmark, Wonderful Copenhagen, København og Frederiksberg er vi allerede i fuld firspring mod næste års udgave,” siger Jakob Larsen, direktør i Dansk Atletik Forbund. Han fortæller, at en sådan udmærkelse også skal bruges i markedsføringen af løbet både nationalt og internationalt. Og det er helt perfekt, fordi salget af startnumre til 2017-udgaven åbner 1. december.

Global Sports Tourism Summit blev afviklet i London og indeholdt en lang række oplæg og diskussioner om sportevents og videreudvikling af disse.

Det var Lars Lundov, direktør i Sport Event Denmark, som modtog prisen på vegne af arrangørerne Dansk Atletik Forbund og Sparta og partnerne Sport Event Denmark, Wonderful Copenhagen, København og Frederiksberg. Lars Lundov havde i forvejen deltaget på seminaret med input om den danske sportevent-model i diskussionerne i dagens løb.

Det er første gang, WTM London er vært for Global Sport Tourism Summit, og i denne forbindelse kåres de af verdens bedste sportevents og byer, der har gjort en forskel i forhold til at brande sport og destinationer.

FAKTA
På Global Sports Tourism Summit blev der uddelt priser til sportsverdenen inden for en lang række kategorier. Øvrige finalister i kategorien WTM Global Sport Tourism Mass Participation Event of the Year Award:
• Dingle Marathon – Ireland
• Dragon Ride L’Etape Wales by Le Tour de France – Wales
• Great Dublin Bike Ride – Ireland
• World Half Marathon Championship – Wales

OM CPH Half
Arrangører: Dansk Atletik Forbund og Sparta Atletik og Motion
Bidragsyder: Nordea-fonden
Samarbejdspartnere: Bevæg dig for livet – Løb, Sport Event Denmark, Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune og Wonderful Copenhagen
Deltagere: Knap 22.000 heraf 3.600 udenlandske fra 104 nationer
Næste år: Søndag 17. sept. 2017
Læs meget mere på www.cphhalf.dk
#cphhalf og #sporteventDK