Næsten udsolgt Yonex Denmark Open presented by Danisa

Badminton Danmark kan allerede nu melde udsolgt til fredagens kvartfinaledag, mens der kun er nogle hundrede billetter tilbage til weekendens semifinale- og finaledag.

Det er med stor glæde, at vi i Badminton Danmark kan orientere om, at der er høj efterspørgsel på at se badminton i verdensklasse til Yonex Denmark Open presented by Danisa i Odense i næste uge.

Helt præcist betyder det, at vi allerede nu kan melde udsolgt på fredag den 21. oktober, hvor der spilles kvartfinaler. Samtidig resterer der få billetter til weekendens afgørende kampe.

– Vi er rigtig glade for den efterspørgsel, der er på Yonex Denmark Open presented by Danisa. At vi allerede nu kan melde udsolgt om fredagen, mens vi stadig sælger billetter til de øvrige dage er meget tilfredsstillende, så vi glæder os helt vildt til at komme til Odense og give alle vores gæster en fed badmintonoplevelse. Og så håber vi selvfølgelig også, at vi kan få udsolgt i weekenden, så vores danske spillere kan få den bedste opbakning, siger Brian Bach Moesgaard, eventchef i Badminton Danmark.

Vi kan også melde udsolgt af alle partout-billetter samt fredagens og søndagens VIP Lounge-billetter.

Det er dog stadig muligt at købe billetter til VIP-brunch om søndagen, samt god mulighed for sikre sig billet til tirsdag og onsdag.

Hos Badminton Danmarks samarbejdspartnere er forhåbningerne også, at vi i fællesskab kan skabe en fantastisk oplevelse i familiernes efterårsferie.

– Efterårsferien er typisk en uge for hele familien, og også i år kan “familien Danmark” og danske badmintonfans få en verdensklasseoplevelse ved Yonex Denmark Open presented by Danisa. Badminton Danmark giver således serven op til en uge i badmintonsportens tegn sammen med Sport Event Fyn og Sport Event Denmark, siger Lars Lundov, direktør i Sport Event Denmark.

Det er ikke kun på det private niveau, at der er stor efterspørgsel for at være en del af Yonex Denmark Open presented by Danisa. Også blandt nationale og internationale virksomheder er der et ønske om at opleve eventen.

– Det er tiende år i træk, at vi sammen med Badminton Danmark og Sport Event Denmark kan præsentere verdens bedste badmintonspillere på Fyn, og det er et samarbejde, der har været med til at udvikle eventen. Blandt andet har vi de senere år i stigende omfang formået at anvende badmintonbraget som platform for at skabe og dyrke erhvervsrelationer og samhandel med Kina, siger Jane Jegind, by- og kulturrådmand i Odense og næstformand i Sport Event Fyn.

Sammen med vores sponsorer, Yonex, Danisa, OK og Holstebro Rejsecenter samt samarbejdspartnere, Sport Event Fyn, Sport Event Denmark, Odense Kommune, Scandic, Sport One, TV3 SPORT og Fyens Stiftstidende glæder vi os til at byde jer velkommen til Yonex Denmark Open presented by Danisa fra den 18.-23. oktober i Odense Idrætshal.