Skudsikkert EM fylder hoteller i Odense

I denne uge har 550 europæiske topskytter indstillet sigtekornet på Odense. EM i Luftpistol og Luftriffel 2013 blev skudt i gang i går, og det er noget, der kan mærkes både på de fynske hoteller og hos dem, der skal flytte rundt med de mange deltagere og deres følge.

Når deltagerne ved EM i Luftpistol og Luftriffel skal have tag over hovedet betyder det masser af omsætning for den fynske hotelbranche. Ikke mindre end 3800 overnatninger genereres i forbindelse med den store event, som Dansk Skytte Union arrangerer i samarbejde med Udvikling Fyn og Sport Event Denmark.

Alle tre Milling-hoteller i Odense C får fyldt garderoberne med rifler, pistoler og de voldsomt tunge outfits, som riffelskytterne ifører sig, når de skal i aktion.

”Vi er rigtig glade for en event som EM i Luftpistol og Luftriffel. Det betyder, at vi har fuldt booket på alle tre hoteller i en periode, hvor der ellers ikke er så høj belægning på grund af vinterferie,” siger Cecilie Jung-Jensen, der er receptionschef på Hotel Plaza i Odense.

”Vi har måttet se os godt omkring for at skaffe kapacitet nok til dette EM. Deltagerantallet er meget højt og faktisk også højere, end det plejer at være ved sådanne mesterskaber. Vi har bl.a. indlogeret EM-deltagere på Næsbylund Kro, som normalt ligger udenfor den acceptable radius fra afviklingen af de sportslige konkurrencer i Odense Congress Center,” siger Morten Karlsen, projektleder hos Udvikling Fyn.