NBA 3X kommer til Danmark for første gang

Det bliver en historisk begivenhed, når NBA, the National Basketball Association, kommer til Danmark med deres særlige 3-on-3 basketball turnering, NBA 3X.

Det sker den anden weekend i august på Odense Havn, og det er Odense by som i samarbejde med Sport Event Denmark har indgået en aftale med et af verdens største sportbrands, NBA, som også vil indbefatte en begivenhed næste år.

Udover besøg fra NBAs basket talenter, vil eventet i Odense også byde på en stærk basketball turnering sideløbende med en masse sjove basketball aktiviteter for fans i alle aldre.

”Vi er begejstrede for at afholde NBA 3X i Danmark for første gang nogensinde” siger Benjamin Morel, NBA EMEA Senior Vice President & Managing Director.  “Vi inviterer fans til at komme til Odense og få en autentisk NBA oplevelse, hvor de kan spille i en 3-on-3 turnering og opleve den ægte NBA-stemning”.
NBA 3X turnering med 72 hold

“NBA 3X er i Danmark for første gang – det er stort! Det er også stort, at der er tale om en NBA 3X 3-on-3 basketball turnering, der tillige kan danne platform for det vigtige arbejde med udsatte unge” siger Lars Lundov, direktør for Sport Event Denmark.

Odenses borgmester, Anker Boye, mener at NBA 3X passer godt med Odenses igangværende transformation mod at blive en storby med et stærkt fællesskab og et pulserende kulturliv.

”NBA er ét af de største sportsbrands i verden. At det er lykkedes at tiltrække dem til byen, er resultatet af dels det store arbejde Odense ligger i området, og det tætte samarbejde med Sport Event Denmark”, siger Anker Boye.

NBA 3X, ligaens globale 3-on-3 basketball turnering og interaktive fan-oplevelse, vil bestå af 72 hold med tre til fire spillere, som stiller op i de følgende otte kategorier: Mix piger og drenge – under 12, Drenge – under 14, Piger – under 16, Drenge – under 16, Piger – 16 og over, Drenge – under 18, Herre senior – åben kategori, Kørestols street basket – åben kategori.

NBA interaktive oplevelser og aktiviteter
Udover NBA 3X turneringen på Odense Havn vil eventet også blive fyldt med alt fra shows med NBAs seje dunk team, hip hop og live DJ’s, NBA merchandise og prisoverrækkelse med mere.

NBAs talenter vil også komme forbi et stort street sport event som bliver afholdt i Vollsmose fredag den 7. august forud for NBA 3X.
Fakta om NBA 3X og street sport event den 7., 8. og 9. august
Fredag den 7. august, kl. 14.30 -19.00: Street sport event, Vollsmose Torv
Lørdag den 8. august, kl. 10.00 – 19.30: Odense Havn, Havnepladsen, Londongade 1
Søndag den 9. august, kl. 10.00 – 19.30: Odense Havn, Havnepladsen, Londongade 1

Antal hold: 72
Følg NBA 3X her:
Holdregistrering er åben!
Hold kan tilmelde sig her www.nba3xodense.com
Hold opfordres til at registrere sig så hurtigt som muligt, da der er begrænsede pladser.
For mere information, besøg www.nba3xodense.com
#NBA3Xdk
#sporteventdk
#odenseerawesome