Kongeligt besøg ved ICF World Cup

H.K.H. Kronprinsen besøger ICF Canoe Sprint World Cup lørdag den 30. maj på Bagsværd Sø, hvor kronprinsen bl.a. skal overvære nogle af konkurrencerne, overrække medaljer og en tur forbi testcentret på stævnepladsen.

– Kronprinsen har tidligere besøgt os og overværet vores løb senest ved VM i kano og kajak maraton i 2013 også på Bagsværd Sø. Vi er meget stolte over og glade for, at Kronprins Frederik viser os den interesse, at han vil besøge vores World Cup. Besøget vil skabe stor opmærksomhed om vores sport og det store arbejde, vi sammen med Sport Event Denmark, Gladsaxe og Lyngby-Taarbæk kommuner og Wonderful Copenhagen har lagt for at skabe en forhåbentlig uforglemmelig event for både publikum og vores egne atleter, men ikke mindst for vores internationale atleter og medhjælpere, siger Dansk Kano og Kajak Forbunds formand, Ole Tikjøb.

Kronprinsen besøger World Cuppen lørdag fra klokken ca. 9.45 til ca. kl. 12.30. Fra arrangørside er lavet et program, hvor Kronprinsen kommer hele vejen rundt om et stort internationalt mesterskab på dansk grund. Kronprinsen skal bl.a. overække medaljer og besøge testcentret, hvor publikum hele weekenden også har mulighed for at komme ind og blive testet efter Team Danmarks metoder.

– Kronprinsen skal naturligvis overvære løbet på søen, men også hilse på nogle af vores atleter og besøge vores testcenter. I testcentret får Kronprinsen mulighed for at se, hvordan formen testes på publikum, siger Ole Tikjøb.

ICF Canoe Sprint World Cup Copenhagen arrangeres af Dansk Kano og Kajak Forbund i samarbejde med Lyngby-Taarbæk Kommune, Gladsaxe Kommune, Sport Event Denmark og Wonderful Copenhagen.

Læs mere om World Cup, program, #TrainLikeAChamp og publikumsaktiviteter på:
http://www.canoeworldcup2015.dk