VM i kvindehåndbold i kreative farver

I december kommer VM i kvindehåndbold til Danmark, og Dansk Håndbold Forbund har valgt at markedsføre begivenheden med et overraskende og kunstnerisk udtryk.

Lige om hjørnet venter kvindernes VM i december, og det vil i lighed med herrernes mesterskab i 2014 bære sloganet Heart of Handball, men indpakningen og udtrykket bliver helt anderledes. Kvindelandsholdet er nemlig meget og andet end sved og harpiks, og til VM 2015 får vi en mere feminin og kreativ side at se.

Fem landsholdsspillere er blevet bodypaintet og forvandlet til smukke, stærke og æstetiske kunstværker, der afspejler mange af de værdier, som kvindehåndbolden også rummer.

HeART of Handball

Billederne viser på samme tid kvindehåndboldens kraftfulde og feminine sider, og håndbold-elementerne har også fået en central plads i kampagnen, så spillerne havde en velkendt base, selvom de var på ukendt grund.

”Det var mega sjovt og anderledes. Det er slet ikke noget, man har set før, og jeg synes, resultatet er blevet vildt godt. Nu håber jeg bare, folk vil tage positivt imod billederne,” siger venstrebacken Anne Mette Hansen om kampagnen, der også har vakt begejstring hos DHF’s formand Per Bertelsen.

”Vi glæder os til at præsentere kampagnen og overraske, begejstre og medrive den danske håndboldfamilie, så vi med et anderledes afsæt kan glæde os til en fantastisk folkefest og et succesfuldt mesterskab på hjemmebane ved VM 2015 i december,” lyder det forventningsfuldt fra Per Bertelsen.

Kampagnen rulles ud i de kommende måneder, og de flotte billeder bliver de bærende elementer i markedsføringen af VM 2015.

Fakta om kampagnen
– Kunstneren er Monty Knowles fra Bahamas
– Se mere om Monty Knowles: http://montyknowles.zenfolio.com/
– Følgende spillere har været under penslerne: Louise Burgaard, Lotte Grigel, Anne Mette Hansen, Kristina Kristiansen og Trine Østergaard.
Fakta om VM
– VM spilles 5.-20. december
– Danmark spiller alle kampe i Jyske Bank Boxen i Herning
– Dansk Håndbold Forbund afholder VM i tæt samarbejde med værtsbyerne og Sport Event Denmark.
– Værtsbyerne er Herning, Kolding, Næstved og Frederikshavn
– VM arrangeres under sloganet Heart of Handball
– Billetsalget starter den 11. august.
– Der er allerede åbnet et forsalg til kampene i Herning: dhf.dk/billetsalg