Waterz 2015 med et U20VM i windsurfing

WaterZ har til 2015 fået endnu en stor samarbejdspartner, som sikrer eventen et stort løft på mange områder. Det betyder bl.a., at U20 verdensmesterskab i windsurfing kan afvikles under WaterZ 2015.

Katrine K. Frandsen, som er blevet ansat som projektleder af WaterZ, udtaler:

”Vi er utroligt glade for det samarbejde, som vi har indgået med Sport Event Denmark omkring WaterZ. Deres støtte giver os god arbejdsro til at fokusere på at udvikle et godt og solidt event, hvor der vil være aktiviteter for alle. Ikke mindst deres viden omkring udvikling af events er fantastisk at kunne drage erfaringer fra.”

WaterZ vil blive afviklet fra den 3.-12. september 2015 i Hvide Sande og omegn. Eventen vil byde på en bred vifte af forskellige vandsportsaktiviteter. Der vil være alt fra konkurrencer, workshops og film til fest og hyggeligt samvær med andre vandsportsinteresserede.

U20 Verdensmesterskaberne i bølgesejlads og freestyle windsurf vil trække deltagere fra hele verden og byde på nogen af de bedste i verden indenfor de discipliner. De alsidige forhold i Hvide Sande indbyder netop til, at man både kan bruge fjorden med dens flade vand og havet med bølgerne til at afvikle noget så stort som et verdensmesterskab.

”Vi er stolte af allerede på nuværende tidspunkt i WaterZ udviklingen at kunne præsentere noget så stort som et verdensmesterskab på vandene omkring Hvide Sande! Og vi glæder os utroligt meget til at byde alle velkommen i september og give dem en oplevelse, de vil huske det næste lange stykke tid,”  udtaler Katrine Kock Frandsen.

WaterZ afvikles af Holmsland Klit Turistforening med Sport Event Denmark og Ringkøbing-Skjern Kommune som samarbejdspartnere.