Dans i verdensklasse

1000 sportsdansere fra mere end 30 nationer og op mod 2000 tilskuere har sat hinanden stævne ved EM i standarddans og Copenhagen Open, som i år afvikles på Tivoli Hotel og Congress Center hvor det sportslige niveau vil nå nye højder.

Fra den 13. – 15. februar 2015 afholdes Copenhagen Open i Sportsdans for 37. gang i træk. I år afholdes turneringen på Tivoli Hotel & Congress Center. Turneringen er en international sportsdanseturnering (WDSF World Open), der hører til blandt de største i Nordeuropa.

I år vil også Europamesterskaberne i standarddans for professionelle blive afholdt sammen med Copenhagen Open. Det betyder, at flere internationale dansere deltager i turneringen, og at niveauet derfor kommer til at nå helt nye højder, på gulvet vil der være par fra Verdenseliten og Tania Kehlet og Emanuel Valeri, der ligger som en af favoritterne til guldet, vil repræsentere Danmark.

Sportsdanserforeningen forventer, at op mod 2000 danseglade tilskuere vil heppe og huje på deres favoritter, og at stemningen i hallen kommer til at nå kogepunktet. Traditionen tro kommer en række af deltagerne fra årets Vild med Dans til turneringen lørdag aften.  Dommerne fra Vild med Dans er ligeledes inviteret til turneringen.

Sportsdanserforeningen glæder sig til, i samarbejde med Wonderful Copenhagen og Sport Event Denmark, at afvikle to så vigtige danseturneringer i København.

Copenhagen Open dækkes af DK 4 og sendes i TV med ca.2 timer fra semifinaler og finaler i EM i standard for professionelle og turneringen World Open i latin for lørdag aften.