Alm. Brand Bank er DM-eventsponsor og EM-hovedsponsor i svømning

Både når det går løs i morgen til Danmarksmesterskaberne på kortbane, og når EM på kortbane i svømning skyller ind over Herning om en måned, vil Alm. Brand Bank være synlig ved bassinkanten.

Dansk Svømmeunion har indgået et samarbejde med Alm. Brand Bank, der blandt andet inkluderer eksponering i både Gladsaxe Svømmehal den 14. – 17. november og i Jyske Bank BOXEN i Herning den 12. – 15. december.

Alm. Brand Bank er en del af den danske finansielle koncern Alm. Brand A/S. Alm. Brand blev etableret helt tilbage i 1792 og er i dag både bank, forsikring og pension.

I Alm. Brand Bank glæder man sig til at støtte op omkring det danske landshold og være en del af den unikke svømmebegivenhed, som EM er:

– Der har aldrig før været en lignende international svømmebegivenhed på dansk grund, og vi er i Alm. Brand Bank meget glade for at kunne støtte de danske svømmere, når de skal kæmpe om medaljer til Danmark blandt Europas bedste svømmere. EM er en unik chance for dansk svømning til at præstere på højeste niveau – og landsholdet har næppe været stærkere end nu. Idet DM i Gladsaxe senere i denne uge er kvalifikationsstævne for EM, er det oplagt, at vi også er med til at støtte svømmerne der, udtaler vicedirektør i Alm. Brand Bank, Michael Iversen.

Det er første gang, at Alm. Brand Bank er med, når toppen af de danske svømmere tørner sammen i kampen om at kvalificere sig til EM i Herning. Det gør kun glæden større i Dansk Svømmeunion.

– Med en enkelt dag til DM i Gladsaxe, og kun én måned til startskuddet lyder for EM i Herning, er jeg naturligvis glad for Alm. Brand Banks involvering. Personligt er jeg også meget glad for involveringen til DM, hvor landets elite i år dyster om både DM-titler og EM-pladser. Med det pres svømmerne er under, er det dejligt, at deres indsats anerkendes af Alm. Brand Bank, udtaler direktør i Dansk Svømmeunion, Pia Holmen.

Valget om at støtte de danske topsvømmere er ingen tilfældighed for Alm. Brand Bank. Svømmerne står for værdier, som Am. Brand Bank kan støtte op om:

– De danske svømmere repræsenterer engagement, seriøsitet og vilje. Det er egenskaber, som vi i Alm. Brand Bank sætter højt og arbejder ud fra i kontakten med vores kunder. Derfor er det helt naturligt for os at støtte de danske svømmeprofiler – også til DM, fortæller Michael Iversen.

Foruden Alm. Brand Bank som event- og hovedsponsor, er også Energi Danmark og SIXT engageret som henholdsvis hovedsponsor og officiel Event Supplier under EM.

Fakta om DM på kortbane: 14. – 17. november i Gladsaxe Svømmehal

– 579 svømmere er tilmeldt mesterskaberne.

– Svømmerne repræsenterer 81 svømmeklubber/startfællesskaber.

– Mesterskaberne forløber over fire konkurrencedage med indledende afsnit klokken 09.30 og finaleafsnit klokken 17.00.

– DM på kortbane arrangeres i samarbejde mellem Gladsaxe Idrætsforenings Svømmeafdeling og Dansk Svømmeunion.

Fakta om EM på kortbane: 12. – 15. december i Jyske Bank BOXEN

– Op mod 600 af Europas stærkeste svømmere forventes at deltage ved mesterskaberne i Herning.

– Lotte Friis, Jeanette Ottesen Gray, Rikke Møller Pedersen, Mads Glæsner og op mod 25 andre danske svømmere forventes at blive udtaget til EM i Herning.

– Jyske Bank BOXEN bliver fyldt med vand: to midlertidige bassiner bliver opbygget i Jyske Bank BOXEN. Et bassin til konkurrencerne og ét opvarmnings-/afsvømningsbassin.

– 16.000 tilskuere i alt forventes at følge finaleafsnittene i Jyske Bank BOXEN over de fire konkurrencedage.

– Den officielle eventside, hvor også billetter kan købes: www.herning2013.com

– EM arrangeres i samarbejde mellem Herning kommune, Sport Event Denmark og Dansk Svømmeunion.