IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014: Ekstra VM-startnumre til de hurtigste

Tirsdag 29. oktober kl. 10.00 åbnes der for et ekstraordinært slutspurtssalg af startnumre til det populære IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014. Konkret frigøres en portion ubenyttede startnumre fra en særlig pulje, der hidtil har været reserveret til forskellige VM-initiativer – og disse numre kan nu købes af de, der er hurtigst ved tasterne.

Rigtig mange løbeglade danskere nåede ikke at skaffe sig et af de eftertragtede startnumre til IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014, inden de blev revet væk på under et døgn sidste år. Andre motionsløbere er først nu blevet overbevist om, at de rent faktisk kan træne sig op til at gennemføre et halvmaraton, og nogle står og mangler julegaven til manden, der har alt og kun ønsker sig unikke oplevelser. Og endelig er der dem, der har en helt fjerde grund til, at de bare gerne vil ha’ fingrene i et startnummer til verdens første VM Halvmaraton, der kombineres med et motionsløb med 25.000 deltagere – oven i købet i hjertet af København og Frederiksberg.

Nu er der godt nyt om IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton til alle disse mennesker: Tirsdag 29. oktober kl. 10.00, fem måneder før løbet skydes i gang ved Christiansborg slotsplads, åbnes der nemlig for salg af de sidste startnumre til IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014.

”Siden vi solgte samtlige startnumre til IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton i den åbne pulje, har vi desuden haft en række reserverede puljer med startnumre til forskellige VM-tiltag, bl.a. VM-træningsforløb i atletikklubber i hele landet, diverse konkurrencer og fokus på international deltagelse. Disse forløb er nu afsluttet og ’restpuljen’ sættes derfor til salg for interesserede danske løbere”, fortæller direktør i Dansk Atletik Forbund, Jakob Larsen.

Der er et begrænset antal pladser, og salget foregår efter først til mølle, så man skal være hurtig, hvis man vil med. Læs mere om IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014 på www.copenhagen2014.dk og køb startnummer samme sted fra tirsdag 29. oktober kl. 10.

IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014 – kort fortalt:

Hvor: København og Frederiksberg (start og mål ved Christiansborg slotsplads)

Hvornår: Lørdag 29. marts 2014

Hvem deltager i løbet: Et elitefelt bestående af ca. 300 af verdens bedste løbere fra anslået 50 nationer – efterfulgt af 25.000 motionsløbere.

Hvem arrangerer løbet: Dansk Atletik Forbund i samarbejde med Sport Event Denmark, Wonderful Copenhagen, Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune.