Fuldt hus i Herning og mere bronze til Danmark

Der var fuldt hus i Herning i dag til EM i springning, dressur og para-dressur. I sensommersolen kunne tilskuere opleve den fortættede stemning på MCH Arena se finalen i springning og på Jysk Arena hentede det danske hold en flot bronzemedalje

-Det er svært at være andet end meget tilfreds med EM i springning, dressur og para-dressur på en dag som i dag. Der var stuvende fyldt på tribunerne og heftig aktivitet i og omkring MCH Arena og på markedspladsen. Der var et fint sammenspil mellem højt sportsligt niveau, professionel afvikling og stor interesse fra tilskuere, sponsorer og medier, siger Lars Lundov, direktør i Sport Event Denmark, som sammen med Danske Ride Forbund og Herning Kommune er partner på eventen, som også glæder sig over dagens bronzemedalje til det danske para-hold.

Para-dressur, hold: Flot bronzemedalje til danskerne

Rytterne har ugen igennem ligget godt til en holdmedalje, og her til aften udløste det en flot bronzemedalje til holdet. Resultaterne i går og i dag blev lagt sammen med resultaterne fra holdprogrammerne fra tirsdag og onsdag. De danske bronzevindere er Line Thorning Jørgensen, Line Kongensgaard og Stinna Tange Kaastrup.

I dag fortsatte også de individuelle konkurrencer ved JYSK FEI European Para-Dressage Championship i Herning. To danske ekvipager skulle dyste i henholdsvis grad 1a og grad II.

Bedste danske resultat blev redet hjem af Liselotte Scharff Rosenhart og Priors Lady Rawage. I grad II skulle Caroline Cecilie Nielsen og Leon som eneste ekvipage repræsentere de rød-hvide farver, hvilket rakte til en 7. plads.

Springning, individuelt: Fransk guld

Dagens springfinale i P.S.I. FEI European Jumping Championship blev både spændende og underholdende, da den her til eftermiddag blev afviklet. Stemningen var helt i top, og tribunerne var fyldt op med et super oplagt publikum. Guldmedaljen gik til Roger Yves Bost og hesten Castle Forbes Myrtille Paulois fra Frankrig, mens sølvet blev vundet af Ben Maher på Cella, og bronzen gik til Scott Brash på Hello Sanctos – begge fra England. Andreas Schou placerede sig som nummer 15, og Søren Pedersen fik en 17. plads i EM-mesterskabet.