Billetsalget flyvende til Made in Denmark

Selvom der er præcist et år til at European Tour turneringen Made in Denmark løber af stabelen, har billetinteressen været enorm siden man i mandags startede billetsalget med et ”Early Bird” tilbud på kun 400 kr. for et Partoutkort.

Blot tre døgn efter at billetsalget til Made in Denmark blev åbnet, rundede man 3.000 solgte partout-billetter. Tillagt sponsorernes køb af billetter, er turneringen således allerede et år før sikret mere end 17.000 tilskuere fordelt over de fire Europatour-dage i Himmerland.

Og det tårnhøje billetsalg skaber glæde, ikke blot hos teamet bag Made in Denmark, men også hos samarbejdspartneren, Billetnet.

“Vi er utrolig glade for samarbejdet med Made in Denmark. Der er ingen tvivl om, at etableringen af en Europatour turnering på dansk grund er en stor mundfuld – og vi er naturligvis stolte over at have fået muligheden for at være en lille del af så stort et arbejde og levende og kreativt set-up” fortæller administrerende direktør hos Billetnet, Jacob H. Lund og fortsætter “Salget er kommet rigtig flot fra start – det glæder vi os naturligvis over sammen med Made in Denmark. Vi kan allerede nu se, at danskerne har vist stor interesse for arrangementet og vilje til at bakke initiativet op. Meget tyder på, at det bliver 2014’s helt store sportsbegivenhed.”

Med de op imod 17.000 tilskuere, Made In Denmark allerede er sikret, er man tæt på målsætningen, som beskedent var sat til 20.000 inden billetsalget blev åbnet. At man allerede tre døgn efter billetsalget åbnede næsten har nået målet, viser med al tydelighed én ting.

“Det viser, at der er en kæmpe interesse for at se European Tour tilbage i Danmark, det er vi naturligvis rigtigt glade for. Det er fantastisk at se, at folk så tidligt bakker op ved at købe billetter til hele ugen, og kan vi fortsætte det imponerende billetsalg, så er der ingen tvivl om, at Made in Denmark bliver en meget stor succes, ikke kun for os som arrangører, men for hele Golf-Danmark,” siger Flemming Astrup, Promoter for Made In Denmark.

Sport Event Denmark er én af partnerne bag eventen.

”Early Bird” partout kort til 400 kr. sælges frem til 1. oktober hvorefter prisen stiger. Billetter kan købes via dette link: http://www.billetnet.dk/event/made-in-denmark-2014-partout-Billetter/371245