Danmark dobbeltklar til EM-finale

Danmark har store muligheder for at få begge sine to standardpar med i finalen samt erobre titlen som Europas bedste nation i Standarddans, når der er EM i Standarddans på lørdag den 20. april i NRGi Arena i Aarhus.

Forventningerne til Danmark – og Aarhus – er høje og spændingen stor frem mod EM. Når det gælder sportsdans, så er Danmark – og Aarhus – helt i top.

På lørdag vil flere end 60 af Europas bedste standard-dansepar gå på gulvet i NRGi Arena ved EM i Standarddans og her er der en sjældent set mulighed for at både Danmarks første- og andetpar ender i finalen og rigtig store chancer for at landets førstepar, de tidligere verdensmestre, Tania Kehlet og Emanuel Valeri fra Århus Sportsdanserforening, kan danse sejren helt i hus.

”For Danmark – og for Aarhus især – bliver dette EM noget helt særligt, når begge vores par er med helt i front. Jeg glæder mig til at følge parrene dagen igennem,” siger Marc Perera Christensen, rådmand for Kultur og Borgerservice, Aarhus Kommune.

Hos Danmarks Sportsdanserforbund er forventningerne også i top. Ifølge sportschef Henrik Larsen fra Danmarks Sportsdanserforbund, er det mange år siden – hvis nogensinde – at Danmark har haft så gode chancer for at få to par med i en EM-finale i standarddans.

”Med vores pars udvikling og aktuelle niveau har Danmark faktisk store chancer for at ende med to par i finalen ud af seks par, så det er en kæmpe mulighed vi har i år, og så på hjemmebane. Det er helt fantastisk,” siger Henrik Larsen.

Sport Event Denmark er partner på eventen.